Fort Kids

Nieuw zijn de activiteiten voor kinderen. Onder de naam Fort Kids worden er met enige regelmaat leuke kinderactiviteiten georganiseerd die te maken hebben met een oude ambacht of creatieve techniek, met geschiedenis of archeologie, maar ook met biodiversiteit en natuurbehoud.

Zo zijn er afgelopen maanden al diverse tie dye middagen geweest, heeft de jeugd met een metaaldetector kunnen zoeken en kon men fossielen uithakken. Met de herfstvakantie voor de deur staan er weer enkele leuke activiteiten op het programma:

  • Tie Dye trui maken
  • Nestkastje beschilderen
  • Natuur ontdekken
  • Pompoen snijden
  • en veel meer…

Kaartjes voor deze fort kids activiteiten zijn te koop via de ticketshop.

Maar let op, de activiteiten zijn voor kinderen vanaf groep 3. Ouders kunnen niet blijven wachten i.v.m. de corona maatregelen. En houd rekening met het weer en trek bovendien oude kleren aan.