Optreden Peter Beeker

Op 24 Oktober 2020 komt Peter Beeker naar de cantine bij het Fort Museum voor een akoestisch optreden.

Man met gitaar. Zo nodig breekt deze singer-songwriter uit Venlo de boel af in z’n eentje. Met of zonder stroom, akoestische gitaar of telecaster. Zing de taal waarin je denkt. Voor Beeker betekent dat dialect.

Noord-Limburgs is de normaalste zaak van de wereld, zegt hij. Je hoeft het niet te verstaan om het te voelen. Het is niet de eerste keer dat hij het uitlegt.

Steve Earle zingt “Hard-Core Troubadour” en Beeker luistert goed. Het is PJ Harvey, Bob Dylan en Ryan Adams. Het is ook Ian Felice. Een artiest die versleten klinkt maar waarvan je weet dat ze hem nooit zullen breken.

Zo is het ook met deze Limburger.

Tickets kosten € 10,- en zijn verkrijgbaar via de ticketshop

In verband met de aangescherpte corona maatregelen zal dit optreden eerder op de avond plaatsvinden zodat we om 22.00 uur de deuren kunnen sluiten. Dat wil zeggen dat de deur van de cantine al om 19.30 opengaat. Ook zullen er minder kaartjes zijn voor dit optreden en zullen we ons aan de overige corona maatregelen houden.