Rabo ClubSupport

Stichting Fort Museum Venlo doet dit jaar mee aan de Rabo ClubSupport. We willen er namelijk voor zorgen dat ons museum ook digitaal op de kaart gezet wordt. Dat wil zeggen dat we met een eigen (jeugd) vlog/film team leuke filmpjes op willen nemen.

Deze filmpjes zullen vervolgens niet alleen in ons museum, maar ook daarbuiten onze doelstellingen uitdragen. We zijn een centrum voor Archeologie, Cultuur- en Natuurhistorie in het Kazernekwartier en leggen daarbij de nadruk op de geschiedenis van dit gebied in combinatie met Venlo.

Voor dit doel zijn we nog op zoek naar budget voor het aanschaffen van materialen en vandaar dat we meedoen met de Rabo ClubSupport. Iedereen die een rekening heeft bij de rabobank kan zich aanmelden als lid en zo op ons stemmen. We verzoeken jullie dan ook allemaal om vooral op ons te stemmen en ons doel te steunen.

Klik hier om naar de site van de Rabobank te gaan en stem op ons.