Kinderactiviteiten

Ook deze zomer hebben we weer veel leuke kinderactiviteiten gepland staan in het Fort Museum Venlo. Deze activiteiten zijn voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Op verschillende zondagmiddagen staan leuke knutselactiviteiten gepland, maar ook doordeweeks kunnen kinderen bij ons terecht.

Zo kunnen kinderen op de maandag bij ons terecht voor oude ambachten en creatieve technieken, is er op dinsdag aandacht voor de natuurlijke omgeving om ons heen en staat de woensdag in het teken van de lokale geschiedenis.

Het is mogelijk om tijdens de kinder dag kampen één enkele activiteit uit te zoeken of om een hele dag mee te doen. Kies je voor de hele dag dan is dit inclusief lunch. Klik in ieder geval op de dag van keuze om te zien uit welke activiteiten er allemaal gekozen kan worden.

Tevens is het weer mogelijk om je kinderfeest in het fort museum te houden!