Presentatie Markante Restanten

Presentatie Markante Restanten

Een presentatie door Marcel en Marco, de heren achter de vlogs van Markante Restanten. Samen gaan ze met enige regelmaat op zoek naar restanten of overblijfselen uit de tweede wereldoorlog. Op geheel unieke wijze leggen ze de verhalen achter deze objecten vast in de vlogs Markante Restanten. Tijdens deze vlogs gaan er deuren open waarvan we niet meer wisten dat ze bestonden. Deze avond zullen ze dieper ingaan op de vraag waarom ze dit doen, waarom ze het verleden vast willen leggen en zullen er verschillende vlogs te zien zijn . Ook kunnen er vragen gesteld worden aan de heren.

We vragen u een ticket te kopen zodat we weten hoeveel mensen er komen, aangezien we nu nog niet weten wat de coronamaatrdegelen zullen zijn en daar toch rekening mee moeten houden. Dit is inclusief 1 consumptie.

Aanvang 19.30, zaal open om 19.00 uur.

Koop je ticket hier.